Prirodna kozmetika u kojoj će vaša koža istinski uživati

the good mood cosmetics

The Good Mood Cosmetics, ime je mladog, prošle godine lansiranog slovenskog beauty brenda, koji se specijalizirao za ručno rađenu prirodnu kozmetiku, proizvedenu u malim, ali kvalitetnim serijama. Mlada i vesela ekipa koja stoji iza njega voli sve što vole mladi i uvijek je dobrog raspoloženja, a upravo takvim, vedrim i optimističnim duhom žele zaraziti i kupce svoje kozmetike.

the good mood1

Za sve njih pripremili su prirodne kozmetičke proizvode, koji su posebno formulirani za specijalne namjene i potrebe različitih tipova kože. Svaki sastojak je, navode u The Good Mood Cosmetics, u svakom proizvodu s posebnim razlogom, a u proizvodnji se u širokom luku izbjegavaju umjetne boje, mirisi, konzervansi i kemikalije. Sve formule dermatološki su ispitali na samima sebi, s ciljem da koži pruže samo najbolje.

the good mood cosmetics3

Proizvode odlikuje elegantni, minimalistički dizajn, a asortiman je baziran na luksuznim sapuni, čije početno slovo nosi određenu simboliku. Tu su luksuzni sapuni, a svako njihovo početno slovo nosi određenu simboliku. Energy je luksuzni sapun od limunove trave i ulja peperminta s piling efektom, koji izvlači toksine iz tijela, potiče cirkulaciju i omogućuje da koža upije prednosti drugih kozmetičkih proizvoda. Balance je posebno namijenjen ženama i sadrži kokosov maslac, prirodan antioksidans koji čisti i zaglađuje te izuzetno povoljno tretira suhu kožu, balansirajući hormone.

the good cosmetics5

Calm je savršeni sapun za suhu i grubu kožu te dovoljno nježan za svakodnevnu njegu beba. Sadrži med i pčelinji vosak, hrani kožu i pomaže joj zadržati prirodnu vlagu. Detox sapun sadrži glinu koja je bogata mineralima. On skida odumrle stanice s površine kože, dubinski pročišćuje i matira masnu kožu. Relax je, naposljetku, nježan biljni sapun bogat nutrijentima, koji spriječava poremećaje kože poput psorijaze, ekcema, akni i izrazito suhe kože, te zahvaljujući lavandi pruža opuštajući i smirujući učinak.

the good mood cosmetics4

Uz soli za kupku i 100% prirodne balzame za usne koji također čine asortiman, The Good Mood Cosmetics osmislio je i nešto za sve četveronožne ljubimce. Woof Gorgeous još jedan je ručno rađeni sapun, razvijen posebno za pse. Sadrži esencijalna ulja koja pseće krzno čine mekim, sjajnim i bez neugodnih mirisa, a kožu hidratiziranom, zaštićenom i zdravom.

the good cosmetics6

Good Mood Cosmetics

the good cosmetics7

Foto: The Good Mood Cosmetics

Komentari