Terasa s čarobnim pogledom na Vis, Šoltu i Brač

Okružena starim kamenim zidinama i vlastitim maslinikom, smještena na gotovo 7000 četvornih metara blažene privatnosti, Villa De Pinus je zasigurno jedna od najprivlačnijih na otoku Hvaru.
Udaljena samo 3 kilometra od uzbuđenja i energije koju pruža centar grada Hvara, Villa De Pinus predstavlja idealno mirno utočište koje može primiti do 10 članova obitelji, prijatelja ili poslovnih suradnika koji će svoj odmor provesti u potpunoj privatnosti.

villadepinus4

Bilo da se opuštate na prostranoj terasi, uživate u kupanju u bazenu ili pripremate roštilj, biti ćete okruženi pogledom vrijednim milijun dolara. Usporedbe radi, kao da sjedite u prvom redu privatnog kina s širokim zaslonom pogleda na more, otoke i poznate zalaske sunca našeg najsunčanijeg otoka. Pored već navedenog komfora i luksuznosti, villa je u potpunosti energetski neovisna s obzirom na svoje solarne kolektore i vjetrenjaču koji proizvode energiju od sunca što sja 2718 sati godišnje te od učestalog vjetra. Vaše baterije na odmoru punit će upravo taj pogled na morsko prostranstvo koji istovremeno opušta i inspirira.

villadepinus2

Ako vam sam pogled i ležaljka nisu dovoljni, ispred opuštajuće terase prostire se grijani bazen te prostor za roštilj gdje možete održavati pool partyje ili uživati u intimi natkrivenog dijela za velikim drvenim stolom samo sa svojom obitelji ili uskim krugom prijatelja. Unutrašnjost ove autentične hvarske vile sastoji se od prostranog dnevnog boravka s velikom sofom za relaksaciju i dobar film ako ikad odlučite napustiti terasu, a tu su i bar te unutarnja kuhinja sa svim potrepštinama. Na katu je smješteno 5 prostranih dvokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom za maksimalnu privatnost.

villadepinus6

villadepinus

villadepinus_velika2

villadepinus3

villadepinus8

villadepinus10

villadepinus11

villadepinus9

villadepinus7

Foto: Luxury Villas Hvar

Komentari