Kako izgleda spoj tenisica i nakita?

Prijateljice iz djetinjstva udružile su se i spojile svoja dva brenda u jednu modnu priču. Aleksandra Rittig i Tena Vodopija stoje iza brenda CLO (Classy Ladies Only), poznatog po unikatnom nakitu izrađenom od finih niti, kristala i ohridskih bisera. Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić su pak na domaćoj sceni prisutne već godinama sa svojim ručno oslikanim tenisicama Shuz.

Shuz tenisice i Clo nakit

Kao produkt zajedničke suradnje, nastao je jedinstven spoj oslikanih tenisica i nakita u proljetnoj kolekciji koja se sastoji od tri modela izrađenih prema kolekcijama CLO nakita: šarene Color Rhapsody, rokerske Black&White i romantične Greyscale tenisice prekrivene čipkom sa svilenom mašnom. Na njih su aplicirani elementi nakita u obliku pletenica spletenih od finih niti kao zamjenu za vezice, autentični ohridski biseri, kristali te već prepoznatljiva mašna kao zaštitni znak brenda CLO.

Shuz tenisice i Clo nakit

Tenisice možete kupiti putem Facebook stranica CLO i Shuz, a u ponudi su i kompleti tenisica i nakita. Osim online, uskoro će se tenisice naći i u prodaji u dućanima diljem hrvatske obale po cijeni od 600 kuna za par. Pogledajte kako izgleda kad se nakit prenese na tenisice.

Shuz tenisice i Clo nakit

Shuz tenisice i Clo nakit

Komentari