Ove simpatične tenisice vole i roditelji i klinci

minnaparikka1

Finkinja Minna Parikka svoj je istoimeni brend pokrenula 2005. godine želeći na tržištu ponuditi nešto unikatno. Njen je dizajn razigran, dječje veseo i zato ga vole i roditelji i njihovi klinci. Posebno popularne u svijetu malenih su Bunny tenisice, a ništa manje oduševljeni njima nisu ni stariji.

minnaparikka5

minnaparikka4

Napravljena od najfinije španjolske kože (kao i sve Minna Parikka cipele), Bunny liniju krase detalji kao što su uši ili čupavi repić, a mogu biti visoke ili niske. Ovisno o sezoni, Minna Parikka lansira i limitirane kolekcije sa šljokicama ili umjetnim krznom, ali sve zadržavaju zaštitni znak u obliku ušiju.

minnaparikka11

Ono što odrasle najviše zabavlja je uparivanje svojih tenisicama s modelima za najmlađe tako da su Instagram preplavile fotke mama i tata koji nose tenisice zajedno sa svojim klincima. Minna Parikka tenisice za malene su napravljene od mekane kože s nježnim potplatom kako ne bi sputavale nožice, dok su one za odrasle upotpunjene s čvrstim gumenim džonom.

minnaparikka9

Tenisice se prodaju u najpoznatijim svjetskim robnim kućama i concept storeovima, a možete ih pronaći i na službenoj stranici Minnaparikka.com.

minnaparikka2

minnaparikka6

minnaparikka3

Foto: @minnaparikka

Komentari