Teatro Lounge Bar je novo mjesto u Rijeci

Sredinom rujna u Rijeci je otvoreno novo mjesto ugodne atmosfere za večernje izlaske ili dnevna ispijanja kave. Teatro Lounge Bar smješten je u Verdijevoj ulici broj 3, u centru grada, a zasluge za njegovo otvaranje pripadaju vlasniku Dejanu Alpezi. On je svoje ideje o izgledu lounge bara podijelio s Ivonom Brnelić, koja je potom te ideje uređenja interijera sprovela u djelo, dok je za prepoznatljiv logo bara zaslužan poznati dizajner Juraj Zigman.

teatrorijeka1

Rezultat je bar ugodne atmosfere u kojem prevladavaju tople boje drveta i kože u kombinaciji s materijalima kao što je primjerice cigla. Svi detalji su na mjestu, od kamina, mnoštva svijeća u lokalu, impresivni luster i sličnog, a veliki naglasak stavljen je na ponudu kako napitaka, prirodnih sokova, tako i vrhunskih alkoholnih pića koja se nude na rijetkim mjestima, te veliki izbor pomno odabranih piva i vina.

teatrorijeka5

Večernja ponuda bit će upotpunjena dobrom glazbom – zvucima deep, soulful i vocal housea, a tim Teatro Lounge Bara vjeruje kako će ih gosti željni kvalitetne glazbe i raznolike ponude prepoznati što će im uzvratiti vjernošću. “Maksimalno smo se potrudili da stvorimo nešto novo i drugačije u gradu Rijeci”, komentirali su.

teatrorijeka1

teatrorijeka7

teatrorijeka4

teatrorijeka6

teatrorijeka2

Komentari