Tatjana Jurić zaštitno lice Electrolux kampanje

Svaka ljepotica zaslužuje svoju zvijer! – poruka je najnovije Electrolux kampanje za kolekciju vrhunskih usisavača koju je snimila popularna TV voditeljica Tatjana Jurić. Atraktivna Tatjana sa zadovoljstvom je odradila ekskluzivno snimanje promovirajući inovativna rješenja i učinkovitost Electrolux usisavača tj. «zvijeri» koje usisavanje čine jednostavnim zadatkom.

Tatjana-Juric_ELX_SilentPerformer-1

Electrolux «zvijeri» su moćni i usisavači PowerForce, SilentPerformer i SilentPerformer Cyclonic koji usisavanje čine zaista jednostavnim kućanskim poslom. Njihov snažan motor i izvrsna mogućnost manevriranja pružaju savršene rezultate čišćenja, bilo da imate tepihe ili tvrde podove.

Tatjana-Juric_ELX_PowerForce3

Inovativna rješenja poklopca usisavača PowerForce omogućuju zamjenu vrećice i filtra u samo nekoliko trenutaka dok je SilentPerformer jedini tihi usisavač bez vrećice za sve vrste podova. SilentPerformer Cyclonic ima i sustav za tiho iskustvo dubinskog čišćenja i izvanredne rezultate čišćenja te sustave za filtriranje zraka i brzo i higijensko pražnjenje. Baš kao Tatjana Jurić, odaberite i vi svoju «zvijer» i uvjerite se kako usisavanje nije naporno kada imate savršenog pomagača!

Tatjana-Juric_ELX_PowerForce1

Komentari