Tamara Garbajs za brend Larie

larie

Marina Lacković za brend Larie predstavlja svoju novu kolekciju. Marina je  cijelu kolekciju kreirala iz najfinijih materijala kao što su čista svila, lan i pamuk koji i ovoga puta garantiraju posebnost, kvalitetu i primijećenost. Svoju inspiraciju crpi iz prošlih stoljeća pa je tako i ovoga puta svoje kreacije stvarala prema stilu koji je obilježio prijelazno razdoblje iz 19. u 20. stoljeće.

Dizajnerica je u kolekciju unijela kolorit, nezaobilaznu čipku i romantiku koja krasi i definira svaku Larie kolekciju.  Osim koloritom, gdje prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa, bijela i zelena u raznim romantičnim dezenima, dizajnerica se poigrala i modelima – haljine kreirane od 7 metara čiste svile, haljine x kroja napravljene od volana punog kruga te nezaobilazna odijela. Maštoviti blejzeri, kaputići i ogrtači čine ovu kolekciju posebnom.

larie

Nova kampanja snimljena je u poznatoj gradskoj kavani Johan Franck s glumicom Tamarom Garbajs u glavnoj ulozi Za snimanje je zadužen tim kojeg čine Karmen Poznić za fotografiju, MUA Nina by Nikolina Bobinac za šminku i kosu te Matea Makelja i Nikolina Lacković Mandić kao asistentice.

larie

larie

Komentari