Savršeni dizajnerski namještaj za ljetni odmor

tropicalia7

Cijenjena dizajnerica Patricia Urquiola rođena je u Španjolskoj, no radi i živi u Milanu. Mediteransko nasljeđe posve dolazi do izražaja u njezinim radovima i djelima, a stvara na području produkt dizajna, izlaganja i arhitekture. Do sada je za svoj rad nagrađivana kao dizajnerica godine nagradama – Elle Decor International Design Awards, Chicago Athenaeum Good Design Award i Design Prize Cologne te mnogim drugim priznanjima.

tropicalia-lounge

IMG5_23

U njezinom radu najviše volimo tu neograničena razigranost! Materijali su joj ‘ozbiljni’ čvrsti, produkti su stabilni, jaki i iznimno izdržljivi. No, namjena koju nose je sve samo ne ozbiljna! Od veselih boja, raznolikih kombinacija tehnika i materijala pa do dvojnih funkcija, njezin je namještaj kao stvoren za igru u prostoru. Često stvara komade koji su namijenjeni za interijer, no i za terase, vrtove ili bilo koji drugi otvoreni prostor.

image

dbf499e0cb9aeb304ce4933f63560244

Naslonjači, stolci, ležaljke pa i fotelje često dolaze i u očekivanim, uobičajenim varijantama – sa svim nogarima čvrsto na zemlji, no isto tako neki od komada iz kolekcije mogu se objesiti za gredu ili čak stablo u prirodi te automatski postati i igračka tj. ljuljačka.

tropicalia2

OU10-194-Tropicalia-TR060-300_1500

Trasformacija komada njezina je vječna igra, a s kombiniranjem njezinih komada u svome prostoru tu igru automatski donosite i k sebi. Kakve sve komade, osim zaigrane linije Tropicalia, dizajnerica donosi pogledajte na patriciaurquiola.commoroso.it ili na njezinoj Facebook stranici.

kreslo-tropicalia-267679

OU10-208-Tropicalia-TR467-300

362-sedie-36511-b-6

Foto: Facebook

 

Komentari