Mobilna aplikacija s kojom ćete uvijek biti u trendu

tagly3

Mobilnim aplikacijama koje uvelike olakšavaju svakodnevni život, prije nekoliko se dana pridružio i Taggly app. Radi se o aplikaciji koja korisnicima služi kao osobni stilist u virtualnom svijetu i na dnevnoj bazi donosi novosti njima omiljenih modnih i lifestyle brendova.

Odlučite li se na njeno korištenje, Tagly aplikacija uštedit će vam vrijeme obilaženja najdražih trgovina i surfanje službenim stranicama brendova kako biste otkrili što je novo ili ‘in’.

Tagly4

Sve te informacije doznat ćete na Tagly boardu, koji se osvježava dvaput dnevno i donosi miks brendova koje pratite; njihove novosti, nove proizvode, akcije i evente. Osim modnih imena koja pratite, Tagly će vam sugerirati i neke nove za koje dosad možda niste znali, a u skladu su s vašim interesima.

tagly

Tagly neodoljivo podsjeća na Pinterest board, gdje na jednome mjestu možete pronaći sve zanimljivosti bliske vašem osobnom ukusu ili stilu, ali je u ovom slučaju specijaliziran za modu i trendove.

Funkcionira na način da pri registraciji ispituje vaše interese i prema tome oblikuje sadržaj na vašoj ‘ploči’, odnosno ‘boardu’. Tagly zajednica također omogućuje da druge korisnike pitate za mišljenje ili podijelite novosti brendova koje vam se sviđaju. Više o aplikaciji koja funkcionira na iOS i Android sustavima, saznajte ovdje.

Foto: Tagly

Komentari