Tag Heuer party u Monaku uoči utrke Formule 1

Proteklog vikenda u Monaku održala se utrka Formule 1. Noć prije utrke na brodu Sea Dream usidrenom u luci Monako ukrašenom bojama branda Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i Direktor TAG Heuera, dočekao je goste na cool ekskluzivnoj zabavi s Carom Delevingne, Fernandom Alonsom i momčadi McLaren-Honda, momčadi s kojom TAG Heuer ove godine slavi 30 godina partnerstva – najduljeg partnerstva u F1 što je samo po sebi jako simbolično.

scena5

Sve goste u opuštenoj atmosferi zabavljao je DJ Mark Ronson za proslavu povijesti TAG Heuera u automobilizmu i konkretno u odnosu s AKM-om, slavnim organizatorom Grand Prix utrke, institucije koja 2015. slavi 125. godišnjicu postojanja.

scena

Povijest TAG Heuera blisko je povezana s Automobilističkim klubom u Monaku. Od Juana Manuela Fangia do Fernanda Alonsa i Jensona Buttona, najveći prvaci automobilizma odigrali su ulogu u TAG Heuer legendi. Isto stoji za sve automobilističke utrke, ali među njima se ističe najprestižnija i jedna od najstarijih automobilističkih utrka na svijetu – kultna Monaco Grand Prix. Na ovoj stazi TAG Heuer zauzima posebno mjesto zapisano u velikim povijesnim analima.

scena8

Švicarski proizvođač satova polako niže najveći broj pobjednika Monaco Grand Prix utrke: Niki Lauda, Jody Scheckter, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, David Coulthard, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso i Lewis Hamilton, svi su oni TAG Heuerovi ambasadori koji su ovdje oborili kockastu zastavicu.

scena2

Komentari