Cool ljetno mjesto za druženje: Swanky Monkey Garden

Swanky Mint hostel u Zagrebu nije samo hostel, već i mjesto za druženje. Naime, u svom sklopu hostel ima Swanky Monkey Garden terasu koja je, posebno s dolaskom ljepših i toplijih dana, postala omiljeno mjesto za druženje.

Swanky_lifestyle_post

Swanky Mint hostel jedan je od najuspješnijih hostela u gradu, popunjen prvenstveno mladim gostima sa svih strana svijeta koji uživaju u opuštenoj atmosferi i prostoru uređenom tako da oduševljava svakog gosta. Obzirom da se nalazi u prostoru stare tvornice za bojanje tekstila cijeli hostel uređen je u vintage industrial stilu. U istom stilu uređena je i terasa do najsitnijih detalja, tako su primjerice stolovi napravljeni od starih sprava za glačanje i ostalih tvorničkih strojeva, a stolice od kanti za boju.

Swanky_lifestyle_post3

Iako se hostel nalazi u Ilici, u stogom centru grada, na terasi je atmosfera potpuno drugačija. Opuštena, mirna atmosfera preko dana, u kojoj se osjeća povjetarac s Rokovog perivoja i miris prirode skupa s izvrsnom lokacijom hostela idealan je spoj gradskog doživljaja i opuštanja u prirodi.

Swanky_lifestyle_post 7

Mnoštvo gostiju Swanky Monkey Gardena stiže sa svih strana svijeta, no mjesto je sve popularnije i među Zagrepčanima. Nakon uspješne zimske edicije Winter Gardena, ovih dana kreće ljetna verzija programa nazvana – Swanky Summer Garden.

Swanky_lifestyle_post 5

Svakodnevni eventi tijekom dana i večeri – svirke live bandova, DJa, filmske večeri, dani grilla, dani gemišta, promocije vina, buvljaci, warm up eventi za razne klupske programe u Zagrebu te popularne festivale s naše obale i sl. – garantiraju odličan provod. U Swankyju nedjeljom preko dana popularni DJ kolektiv CFSN imaju svoj program CFSN Sundays  dok Bizzo iz Bolesne Braće drži svoj Blok Blok program.

Swanky_lifestyle_post 4

Swanky_lifestyle_post 2

Swanky_lifestyle_post 6

 

 

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari