Svileni detalj koji koji vole fashionistice s potpisom Croata

Poznajete li ženu koja ne voli nježan dodir svile oko vrata? Postoji neka neobična veza između nas žena i nježnog svilenog šala. On je taj ”it” dodatak za kojim osjećamo iznenadnu žudnju očarane njegovom elegancijom, teksturom i bojama. Među njihovim obožavateljicama su i neke od najbolje odjevenih dama, kao primjerice Alexa Chung, koja je ovaj detalj nosila i protekle zime.

alexa-chung-croata

Hrvatski modni brend CROATA lansirala novi proizvod – CROATA Uresnicu/Twilly – usku traku-šal napravljenu od 100% visokokvalitetne svile, ručno šivanu i dostupnu u različitim dezenima, kolorima i u tri različite dužine. CROATA Uresnica/Twilly fantastičan modni dodatak koji može biti vezan na nebrojene načine i koji će biti osnovni dodatak ženskog outfita. S obzirom na posebnu izradu i tkanje svilenih niti – ona je dovoljno izdržljiva kako bi se koristila na različite načine.

Njezina lica su brojna – može biti narukvica oko ruke, traka za kosu, zamjena za remen od ručnog sata, ogrlica, pojas. Može se zavezati u mašnu ili čvor oko vrata, a ljubiteljice torbi vezati će je oko ručke u mašnu ili omotati čitavom dužinom ručke u Birkin stilu. S njom se izgled torbe mijenja iz dana u dan.

Ovisno o dužini, dizajnu i izradi cijena CROATA Uresnica/Twilly je 290,00 kn , 400,00 kn, 600,00 kn.

Komentari