Svilena marama s neočekivanim uzorkom

croata1

Jeste li znali da je Hrvat izumio daktiloskopiju, disciplinu koja se bavi proučavanjem papilarnih linija s ciljem identifikacije? Bio je to Ivan Vučetić. Baš je zato bilo logično da se hrvatski tradicijski brend Croata u novoj ediciji svojih svilenih kravata i marama inspirira ovim podatkom i stvori kolekciju u kojoj je otisak prsta glavni motiv.

Zabavni grafički uzorci dinamičkih tekstura uvijek se iznova vraćaju u modu. Iako su grafizmi u trendu to ne znači da oni trebaju u potpunosti prevladati u vašoj garderobi, pogotovo ako ste skloni minimalizmu – koji put je dovoljan samo svileni detalj koji priča neobičnu priču da razbije monotoniju. Nova edicija Croata svilenih marama i kravata ima baš tu priču i novi glavni motiv postao je grafički uzorak u formi otiska prsta.

croata2

Ime osobe čiji je otisak prsta uzela modna kuća je prepušteno vama na maštu. Možda je to baš otisak prsta Ivana Vučetića – izumitelja daktiloskopije, a možda je to otisak prsta njihove Art direktorice, ali nije zapravo ni važno – marama iz ove edicije dat će vašem outfitu vaš osobni pečat… ili otisak – kako god vam je drago.

croata3

Komentari