Sviđa nam se stil Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp

Novi val poznatih i slavnih u posljednjih nekoliko sezona stiže nam iz već ionako poznatih obitelji, čija djeca pod svjetlima reflektora stasaju u mlade zvijezde i grade karijere na temeljima koje su za njih izgradili njihovi slavni roditelji.

Pripadnica ove generacije, koja trenutno žari i pali showbiz scenom, jest Lily-Rose Depp, kćer francuske pjevačice Vanesse Paradis i američkog glumca Johnnyja Deppa, koja je takoreći preko noći na sebe privukla ogroman interes svjetskih medija, pa gotovo da ni ne prođe dan, a da pojavom ili svojim modnim i glumačkim angažmanima ne puni novinske stupce.

"I, Daniel Blake" - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival

Ovu 16-godišnjakinju do sada ste mogli zamijetiti u filmovima Tusk i Yoga Horses, a u francuska kina krajem rujna stiže još jedan njen film La Danseuse, u kojem Lily-Rose tumači ulogu plesačice Isabele Duncan. Mnogo poznatija ipak je po svojoj suradnji s modnom kućom Chanel, koju je ‘naslijedila’ od svoje mame Vanesse, inače dugogodišnje ambasadorice ovog kultnog pariškog brenda. Lily-Rose pojavljuje se kao zaštitno lice u kampanji Chanelovih sunčanih naočala, a uz to redovita je posjetiteljica svih revija i ekskluzivnih događanja francuske modne kuće.

lily rose depp3

Očekivano, bliska povezanost s modnim brendom rezultirala je time da je njena garderoba dupkom ispunjena upravo Chanelovim odjevnim komadima. Lily-Rose samouvjereno nosi za nju osmišljenu modu kuće i pritom pokazuje kako Chanelova moda može biti prilagodljiva i mnogo mlađim generacijama no što je uvriježeno mišljenje. Mlada glumica i model, Chanel potpis nosila je i na nedavnoj Met gali, a modna kuća brinula je za njene stylinge i na crvenom tepihu aktualnog festivala u Cannesu, na kojem je bila gošća.

"Yoga Hosers" Premiere - 2016 Sundance Film Festival

NEW YORK, NY - MARCH 31: Lily-Rose Depp attends the CHANEL Paris-Salzburg 2014/15 Metiers d'Art Collection at Park Avenue Armory on March 31, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

lily rose depp2

Foto: Guliver/Getty Images, Instagram

Komentari