Svi žele ovaj nevidljivi zvučnik

transparentspeaker

Kao i brojni drugi predmeti skandinavskog dizajna koji imaju tu jednu neobjašnjivu crtu poželjnosti, nevidljivi zvučnik švedskog brenda People People u vrlo je kratkom vremenskom roku postao apsolutni hit. Od koncepta do crowdfunding kampanje i naposljetku samog proizvoda prošlo je nekoliko godina, a svi koji vole zanimljiv komad tehnologije koji će se uklopiti u njihovu ideju prostora, sada mogu kupiti Transparent Speaker.

Brend je prvobitno osmislio koncept ovog zvučnika kao provokaciju na temu ekološke održivosti, no pomama koja se stvorila nakon inicijalnog posta na njhovom blogu, natjerala je ovaj start up da pobliže istraži mogućnost jednog ‘prozirnog’ zvučnika. Minimalističkog izgleda, sve komponente ima smještene u staklenu kutiju koja se s lakoćom naslanja na sve pozadine i potpuno kamuflira u interijer. Osim što može stajati na polici, Transparent Speaker se može montirati i na zid.

transparentspeaker4

Ovakav uređaj samo je za istinske zaljubljenike u estetiku jer, iako doista fantastičan i kvalitetnog zvuka, ipak će malo dublje zagrepsti po novčaniku. No volite li biti jedinstveni u odabiru detalja za svoj dom, možda se jednom i odlučite za nešto ovakvo. Više detalja doznajte na stranici brenda Peoplepeople.se.

transparentspeaker1

Foto: People People

Komentari