Sve za vaše oči na jednom mjestu

Poliklinika Ghetaldus privatna je oftalmološka zdravstvena ustanova osnovana 1994. godine. Danas u svom sastavu ima oftalmološke ordinacije diljem Hrvatske. U nekima djeluje uz ugovor sa HZZO-om i osiguravajućim kućama, a u ostalima nudi širok spektar usluga na komercijalnim osnovama, kao klasična privatna zdravstvena ustanova. Poliklinika funkcionira kao samostalan medicinski subjekt, s organiziranim timovima specijalista oftalmologa i medicinskih sestara.

ghetaldus1

U Poliklinici Ghetaldus zaposleno je 20 liječnika specijalista oftalmologa i 20 medicinskih sestara. Stručno osposobljeno osoblje Poliklinike spremno je pružiti sve oftalmološke usluge našim pacijentima u skladu s najsuvremenijim trendovima, od najjednostavnijih – određivanja naočala, pa sve do najzahtjevnijih – operacijskih zahvata. U strategiji razvoja djelatnosti Poliklinike, osim ulaganja u najsuvremeniju oftalmološku opremu, posebnu pozornost poklanjamo kontinuiranom usavršavanju naših liječnika specijalista oftalmologa. Omogućavamo im sudjelovanje na domaćim i inozemnim oftalmološkim kongresima te raznim tečajevima i simpozijima u Hrvatskoj i inozemstvu, kako bismo istovremeno doprinijeli širenju naših subspecijalističkih oftalmoloških djelatnosti.

ghetaldus2

U svakoj od naših ordinacija, na temelju općeg oftalmološkog pregleda, utvrđuje se glavni razlog dolaska pacijenata na pregled, postavlja se dijagnoza bolesti ili stanja i primjenjuje potrebito liječenje ili refrakcijsko pomagalo (naočale ili kontaktne leće), dok se na lokaciji Av. V. Holjevca 22 u Novom Zagrebu u sklopu DZ Siget nalazi dijagnostičko terapijski oftalmološki centar Poliklinike Ghetaldus.

Komentari