‘Edgy’ model naušnica koji osvaja

suspender-nausnice6

Ako i inače volite isprobavati nove modele naušnica kao što su ‘ear cuffs’ ili su vam dosadile uobičajene naušnice i ringovi, na pomolu je novi trend koji bi vam se mogao svidjeti. Radi se o ‘suspender’ naušnicama koje je među prvima predstavio brend Smith + Mara, već ih nose i promoviraju Anna Kendrick i Gigi Hadid, a poznato je da otkako je dosegnula zvjezdani status gotovo sve što Gigi dotakne pretvara u trenutačni bestseler. Najrevolucionarnija stvar kod ovih naušnica je način njihovog nošenja, jer iako zahtijevaju probušene uši, dodatno se zakače za ušnu školjku i izgledaju kao da stoje naopako.

suspender-nausnice5

Na taj način donose mali zaokret u izgledu, a dovoljno su decentne, neprimjetne i minimalističke za svakodnevno nošenje (dok ‘ear cuffs’ to, primjerice, nisu i rezervirani su ipak za večernje lookove). Mogu se nositi i same, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji s više malih naušnica ako imate više probušenih rupica na uhu. Nekoliko primjera donosimo u nastavku.

suspender-nausnice1

Sam brend Smith + Mara ipak zahtijeva dublji pogled u novčanik jer su njihovi modeli optočeni dijamantima i dragim kamenjem, no sličan se model može pronaći i na Etsyju po puno nižoj cijeni.

suspender-nausnice2

suspender-nausnice3

suspender-nausnice4

Foto: @smithandmara

Komentari