Suradnja ID concept storea i Judinog Pazaara

Judin Pazaar koji se po drugi put održava u Splitu pod kreativnom palicom modne blogerice Petre Nižetić. Ekološki pogled na modni svijet je trend koji u inozemstvu egzistira već neko vrijeme, a Petra je prva koja ga je prepoznala i upoznala Splićane s njim.

image

Prvi Pazaar je bio svojevrsni test koji je dao iznimne rezultate i pobudio interes još šire publike da postane djelom Pazaara #2 i potakne na još intenzivnije ekološko razmišljanje o modi. Splitski ID concept store je također prepoznao ovu inicijativu i pridružio se projektu. ID tim će sudjelovati na Pazaaru s dva odvojena koncepta.

image-(3)

Prvi dio koncepta će posjetiteljima pružiti priliku da komade iz starijih kolekcija brendova Free People, Gat Rimon, Mexicana Boots kupe po uistinu nevjerojatno niskim cijenama dok je drugi dio koncepta zamišljen kao dizajnerski second hand pop-up shop gdje će se moći pronaći nenošeni dizajnerski komadi iz osobne arhive.

image-(4)

Kreacije Isabel Marant, Alexandera Wanga, Casadei, Fendija, Miu Miu, Lanvina, Stelle McCartney dovoljna su pozivnica da svakako navratite do ID cornera ovaj vikend 20. i 21. lipnja od 17 do 24 sata na drugo izadnje Judinog Pazaara. Dio profita ide u humanitarne svrhe za udrugu koja se brine o udomljavanju napuštenih životinja Sehaliah.

image-(6)

image-(1)

 

image-(5)

Komentari