Suradnja Dukata & food blogera okrunjena kuharicom

dukatiblogeri5

U želji da javnost potakne na pripremu hrane i uživanje u ukusnim jelima, Dukat je započeo suradnju s odabranim hrvatskim kulinarskim blogerima: @oslanomislatkom, @tanja.cookamigustam, @avedulcis, @cup_and_cake_zagreb, @forkingcroatia i @hungry_mile. U posljednjih godinu dana svoj je Instagram profil subotom prepustio umijeću ovih 6 blogera, a predstavljena su 44 autorska blogerska recepta, od kojih 30 slana i 14 slatka. Fotografije autorskih jela nalaze se na IG profilu @dukat_hrvatska uz hashtag #dukatiblogeri i #receptsubotom.

dukatiblogeri4

Danas su proslavili prvu godinu suradnje i zajedničke ljubavi prema ukusnoj hrani i lijepoj fotografiji čemu su u čast objavili kuharicu s odabranim receptima. Druženje se održalo u zagrebačkoj Kuhaoni uz mirise i okuse jela pripremljenih prema autorskim receptima food blogera i foodieja s kojima Dukat posljednju godinu surađuje.

dukatiblogeri3

Praktična kuharica sadrži 12 odabranih recepata i magnet na poleđini kako bi se mogla postaviti na hladnjak i tako u kuhinji uvijek biti pri ruci. Digitalno izdanje kuharice dostupno je na Dukat.hr, dok Dukat prvih 100 ljubitelja ukusnih recepata, koji svoje podatke pošalju na pr@dukat.hr, nagrađuje njenim ograničenim tiskanim izdanjem.

dukatiblogeri2
Dukat nastavlja potragu za ljubiteljima kuhanja i fotografije na svom Instagram profilu i one najkreativnije poziva na suradnju u trajanju od dva mjeseca tijekom kojih imaju priliku predstavljati svoja autorska jela inspirirana Dukatovim proizvodima te sezonskim namirnicama.

dukatiblogeri1

dukatiblogeri6

Komentari