Aleksandra Dojčinović ponovno surađuje s poznatim svjetskim brendom

Istanbul, grad na granici dvaju svjetova, ovog ljeta našao se na popisu ljetnih destinacija domaće dizajnerice, Aleksandre Dojčinović. Tijekom posjeta Istanbulu, za svoje street style kombinacije odabrala je svoje Lei Lou haljine koje je kombinirala s popularnim Havaianasicama.
Alex

Lei Lou haljine su prepoznatljive po svome dizajnu, elegantne su te izrađene po mjeri od luksuznih tkanina koje laskaju figuri dama svih dobnih skupina, dok su Havaianas japanke, neizostavan modni detalj bez kojeg se teško mogu zamisliti topli ljetni dani i noći.

Alex3

Havaianas je stvorio cijeli niz cool modela pogodnih za nošenje u gradu u bilo koje doba dana ili noći. Za poslovne žene, ljeto nije rezervirano samo za visoke potpetice. S Havaianas modelima sigurno se ne može proći nezapaženo, a u to se i uvjerila Aleksandra Dojčinović tijekom svog boravka u Istanbulu.

Alex5

Nekoć znan kao i Carigrad, danas je moderna metropola, grad koji se jedini u svijetu prostire na dva kontinenta. Ulice turske prijestolnice, gdje se sjeku putevi istoka i zapada savršeno su se uklopile u ovu modnu priču koja je svojevrsna najava suradnje Aleksandre Dojčinović koja će za iduću sezonu dizajnirati poseban par Havaianas japanki koje će vjerujemo oduševiti sve trendseterice. Fotografije potpisuje Deniz Aydinlar, za makeup je zaslužna Žana Kožul, a za frizuru Katica Topčić.

Alex4

 

Komentari