Super Food je novi restoran zdrave i brze hrane u Zagrebu

super food 3

Kao odgovor na sve užurbaniji život stanovnika grada Zagreba javila se ideja o Super Foodu. Stalno smo u žurbi, pojam obiteljskog ručka kao da više ne postoji, sve je veći broj kebaba, pizzerija, raznih pečenjara i restorana brze hrane tako da nije ni čudo da je debljina i pretilost, kao i bolesti kao posljedica tog ubrzanog, no isto tako i sjedilačkog života sve veći problem.

super food 4

super food 2

Pri osmišljanju koncepta vlasnik restorana Super Food Ivan Jurišić imao je na umu jednu stvar – napraviti zdravi menu bez žrtvovanja okusa kako to nerijetko biva, a zadržati toliko danas potrebnu brzinu usluge. Za razliku od drugih restorana brze hrane, ovaj svoj menu bazira na zdravim namirnicama te restoran zbog suradnje s brojnim domaćim OPG-ovima, domaćim mesnicama i korištenjem isključivo svježih namirnica pripremljenih na maslinovom ili kokosovom ulju svakom gostu servira osim ukusnog jela i jedan posve novi, zdravi doživljaj.

super food 5

super food 10

Ime restorana opisuje ono što se u njemu dešava – najkvalitetnije namirnice za najbolja, najzdravija jela. U skladu s filozofijom lokala arhitektonski studio Dva-Arhitekta kreirao je i prostor koji svojim pročišćenim i svježim izgledom također ukazuje i na takvu uslugu i ponudu restorana. Cjelokupnu ponudu restorana, novosti te informacije o radnom vremenu možete saznati na njihovoj Facebook stranici.

super food 6

super food 8

super food slider 1

Komentari