Novi studio vjenčanica u centru Zagreba

miacouture (9)

Mia Madunić je došla na ideju otvoriti salon vjenčanica kada je i sama bila u potrazi za jednom. U toj ideji pridružila joj se sestra Vedrana Dvornik koja se s organizacijom vjenčanja bavi od 2004. godine. Poželjele su na jednom mjestu ponuditi mladenkama sve potrebno za njihovo vjenčanje te tako osmislile kako spojiti moderan dizajn s maštovitom ponudom i novim idejama.

Mia Couture & Vantage Garden nalazi se u Zagrebu, u Masarykovoj ulici 24, i mjesto je na kojem svaka mladenka može pronaći nešto za sebe, ali i par isplanirati vjenčanje u skladu sa svojim željama. Mia Couture iz ponude izdvaja Berta vjenčanice koje zbog svojih krojeva, materijala i dodataka mame uzdahe žena koje posjete studio, a tu je i brend Tarik Ediz koji donosi nešto pristupačnije modele.

miacouture (3)

Vantage Garden s druge strane mladencima omogućava bezbrižno odbrojavanje do samog dana njihovog vjenčanja jer su se prepustili u sigurne ruke stručnog tima wedding planiranja i koordinacije. Iskustvo, profesionalizam te individualan pristup omogucuju vam vjenčanje o kakvom ste sanjali. Bez stresa i zaboravljenih detalja.

Osim toga, u Masarykovoj ulici dočekati će vas iznimno ugodan ambijent koji će vas već sam po sebi uvesti u bajku i učiniti odabir vjenčanice još posebnijim. Veliki izbor precizno izrađenih modela, odgovarati će svakoj ženi koja je zamislila romantično vjenčanje. Osim vjenčanica, Mia Couture nudi i posudbu/prodaju modela za kume, djeveruše i prijateljice na vjenčanjima.

miacouture (12)

miacouture (7)

miacouture (6)

miacouture (5)

miacouture (8)

miacouture (2)

miacouture (11)

miacouture (4)

T.B.

Foto: Rajna Raguž (RR Vizual)

Komentari