Street style kombinacije s Tjedna visoke mode u Parizu

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Čini se kako nosiva i udobna moda ove sezone vlada i na prestižnom Tjednu visoke mode u Parizu. Modni urednici, blogeri, modeli i sva ostala poznata lica uživaju u sunčanom Parizu u koji su doputovali zbog revija najvećih modnih kuća kao što su Chanel, Giambattista Valli, Christian Dior, Atelier Versace i drugih. Tjedan visoke mode traje do četvrtka, a  između ostalih očekuju nas još i raskošne kolekcije kuća Valentino, Elie Saab, Giorgio Armani Privé i Ulyana Sergeenko.

Kada se radi o modi na ulicama prekrasne francuske prijestolnice, dame su na revije stigle u nešto opuštenijem stilu. Nose se jednostavni krojevi, maxi kaputi, haljine u boho stilu i nježne nijanse.

Anja Zjurova

Anja Zjurova

Poznate fashionistice vole Parizom prošetati u svojim omiljenim dizajnerskim cipelama na potpeticu koje su sve ne samo klasične, dok neke od njih iznenade izborom tenisica, poput miljenice street style fotografa Veronike Heilbrunner. Zanimljivi uzorci i traper uvijek su rado viđeni u slučaju dnevnih modnih izbora. Pogledajte nekoliko odjevnih kombinacija poznatih dama s Tjedna visoke mode u nastavku!

Veronika Heilbrunner

Veronika Heilbrunner

Caroline Issa

Caroline Issa

Paris-HC-str-RF16-3762

Aymeline Valade

Aymeline Valade

Paris-HC-moc-RF16-4094

Foto: Imaxtree

Komentari