Street style mix: Crno-bijele kombinacije

crnobijelo5

Još od osnutka Chanela, modne kuće koja je igru crno-bijelim tonovima učinila bezvremenskim trendom, vrlo vjerojatno ne postoji kombinacija koja je toliko klasična, a istovremeno toliko elegantna i efektna. U danima kada niste sigurni što odjenuti ili jednostavno želite pobjeći od šarenila boja, upravo će crno-bijeli styling biti odličan stilski pomak. Ovog proljeća nošenje jednostavne bijele košulje i crnih hlača zamijenilo je nošenje kožnih hlača i bijelih vesti, uske pencil suknje zamijenili su lepršavi modeli u kombinaciji s kratkim bijelim topovima, a haljine su preplavili crno-bijeli trokuti, krugovi i ostali zanimljivi geometrijski oblici.

crnobijelo1

Crna i bijela su, iako kontrastne, vrlo često najbolje prijateljice. S crnim hlačama ili suknjom i bijelom košuljom je veoma teško pogriješiti bez obzira na to u kojoj se prilici nađete. Dame sa stilom također  su našle mnoge načine da kombinacija ove dvije boje bude mnogo zanimljivija, a njihovi crno-bijeli street style lookovi uz pomoć modnih dodataka postali su maštoviti. Jedno je sigurno, odaberete li klasiku ili eklektiku, s ovim tonovima se možete poigravati u proljetnim danima na mnoštvo načina.

crnobijelo8

Omiljeni izbor fashionistica su haljine te suknje u crnoj boji koje je lako upariti s bijelim komadima. Kada su crna i bijela u pitanju, bojama unutar ovog monokromatskog stila ne možete mnogo manipulirati, no zato se možete poigrati volumenom crnih i bijelih komada koje nosite kako bi izbjegli osjećaj monotonije u stylingu. Suprotnosti se ovog proljeća privlače, a u formiranju crno-bijelog ‘looka’ neka vas ispiriraju ove street style kombinacije.

crnobijelo6

crnobijelo13

crnobijelo12

crnobijelo10

crnobijeo15

crnobijelo7

crnobijelo3

crnobijelo11

 

cnobijelo4

Foto: Imaxtree

Komentari