Street style inspiracija: Vanja Milićević

Vanja Milićević, vlasnica bloga Fashion and style i suradnica Elle Srbija, osvaja nas svojim dnevnim odjevnim izborima koje redovito pratimo. Vanja je u ovo proljeće zakoračila u svom pepoznatljivom, minimalističkom stilu, te će nam danas poslužiti kao odlična street style inspiracija. Ova modna kombinacija dokaz je koliko jednostavan look može biti upečatljiv i ženstven.

vanja milićević

Pletenu haljinu u neutralnoj nijansi, duljine ispod koljena s prorezima, srpska blogerica kombinirala je uz klasičnu crnu kožnu jaknu i moćne modne dodatke, a sve je nadopunila maramom oko vrata u boji. Možda se u ovoj kombinaciji nećete moći zaputiti na posao, ali svakako hoćete na važno događanje ili večeru. Također, ako skinete kožnu jaknu ova odjevna kombinacija brzinski se pretvara u večernju.

vanja milićević

Vanja je odabrala odjevne komade poznatih high street brendova kao što su Zara i Massimo Dutti te poznatu torbicu s potpisom Gucci. I mi vam u galeriji donosimo komade s kojima ćete lako ostvariti ovaj jednostavan i ‘svjež’ street style look!

Komentari