Street style inspiracija: Kate Hudson

Poznata glumica posljednjih godina unaprijedila je svoj stil, od žene koja nije sigurna u svoje modne odabire do dame koja obara s nogu, Kate Hudson je danas profinjena, trendi i očaravajuća. Eksperimentiranje s modom, krojevima često ju je odvelo u razne kolorističke avanture i neobične modele odjeće. Kate je jedna od iskusnih modnih veteranki koja je street style kombinacije dovela na novu razinu.

katehudson

Osim što voli pratiti trendove, svoju vrckavu osobnost naglašava boho komadima koje preferira već godinama. Kate je često pod svijetlima reflektora i objektivom znatiželjnih fotografa, pa zna koliko je važno dobro izgledati. Tako je nedavno viđena na ulicama New Yorka kako samouvjereno korača u palazzo hlačama, visokim potpeticama i kratkom topu koji je naglasio njen vitki struk i elegantnu figuru.

Kate voli jednostavnost i klasiku koju kombinira s aktualnim trendovima, tako se odlučila za srebrnu ogrlicu i upečatljive crvene okvire naočala koje su podignule crnu kombinaciju. Ako ste mislili da je Kate Hudson samo talentirana glumica, prevarili ste se, ona je muza dizajnerima diljem svijeta i istinska street style inspiracija.

Foto: Splash

Komentari