Stiže još jedno izdanje Street Food Festivala

Zagreb će ovog proljeća vrvjeti od gastro festivala, počevši od Slatkih gušta na Zrinjevcu, a Europski trg će ove godine osim Italia Festa ugostiti i četvrti Street Food Festival. Marinirana krilca, sočna vratina, egzotične kofte, odresci i janjeći šiš dog samo su mali dio gastronomskih delicija koje će se u subotu i nedjelju, 25. i 26. travnja, naći na jelovniku četvrtog po redu Street Food Festivala.

street food festival

Dvije tone mesa, preko tone povrća i neprocjenjive arome najfinijih začina bit će dovoljno da se svi željni ukusne hrane i dobre zabave pridruže ovoj manifestaciji koja je već postala tradicionalan proljetni gastro događaj koji se ne propušta. Tema ovogodišnjeg Street Food Festivala je grill odnosno specijaliteti s roštilja koji će zasigurno primamiti brojne ljubitelje ovog dobro poznatog načina pripreme hrane da uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih jela. Kako su svake godine želje posjetitelja sve veće tako su i organizatori željeli gostima pružiti nezaboravan gastronomski doživljaj, pa ove godine festival surađuje s brojnim vrhunskim i nagrađivanim brendovima koji znatno pridonose kvaliteti festivala. Ljubitelji vrhunskog vina i piva doći će na svoje uz bogatu ponudu, a najveći pivopije moći će uživati i uzeti stanku u pop up pivnici u čijoj ponudi će se naći čak četiri vrste piva.

street food festival

Lokacija Europskog trga idealna je za ovaj tip događanja pa će tako, zbog otvorenog prostora, više ljudi imati jednostavan pristup festivalu, a ulaznice se ove godine ne naplaćuju nego se jela naplaćuju zasebno, uz vrlo pristupačne cijene od 30 kuna za jednu porciju do 60 kuna za porciju za dvije osobe. Radno vrijeme festivala bit će od 12 do 19 sati, a u subotu, 26. travnja navečer u pripremi je i koncert uživo koji će potrajati do 22 sata i obogatiti ovu gastro priču.

Komentari