Odličan biciklistički projekt predstavljen na Story Green Danu

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Ove subote, časopis Story je Cvjetni trg u Zagrebu pretvorio u zelenu oazu u sklopu Story Green Dana, te okupio mnoge građane i goste, pa tako i poznate osobe među kojima i Matiju Vujicu, Eciju Ojdanić, Mirelu Holy, Mariju Borić, Anu Miščević, Sementu Rajhard, Ivanu Delač Đolo, Kristinu Krepelu, Pamelu Ramljak, Sonju Kovač, Dalibora Petka, Eciju Ivušić, Jelenu Radan, Olju Vori, voditeljicu Marijanu Batinić i brojne druge…

Kristina Krepela i Sementa Rajhard

Kristina Krepela i Sementa Rajhard

Story Green je predstavio Europski biciklistički projekt 2016, kojeg je organizirala Adria Media s gradom Zagrebom. Projektu je cilj među građanima popularizirati biciklizam kroz natjecanje u kojem mogu sudjelovati na način da skinu aplikaciju Cycling365 i voze za Zagreb u periodu od 1. do 31. svibnja. Veliki odaziv bicikliranju Zagrebu bi mogao osigurati visoku poziciju među europskim gradovima, a cilj mu je promovirati biciklizam kao najzdraviji način prijevoza koji čuva okoliš, ali i zdravlje. Akciju je svojim dolaskom podržao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Marija Borić

Marija Borić

U povodu dana planeta Zemlje, časopis Story je tiskan na 100% recikliranom papiru. ‘Riječ je o jedinstvenom iskoraku među tjednicima u Hrvatskoj kojim iz godine u godinu podižemo svijest čitatelja o potrebi recikliranja i očuvanja prirode, te ukazujemo na svijetle primjere ekološki osviještenih domaćih i svjetskih celebrityja’, objašnjava glavna urednica Storyja, Zrinka Ferina.

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Olja Vori

Olja Vori

StoryGreen

Komentari