Stolac kojim ćete postići ‘wow’ efekt u prostoru

1-4 post

Dizajnerski studio Apical Reform osnovan je 2011. godine i u zadnjih pet godina kreirali su toliko odličnih dizajnerskih, arhitektonskih, umjetničkih, transformativnih te funkcionalnih projekata i predmeta da bi bilo teško izvojiti onaj najuspješniji ili najbolji.

06-915x610

No, jedan od njihovih posljednjih projekata zapeo nam je za oko što zbog svoje neobične, ali i toliko prirodne forme. Stalno u potrazi za onim posebnim komadima koji prostor, a i život u njemu čine ljepšim, boljim i plemenitijim, nismo mogli ostati ravnodušni naspram njihovog novog stolca – ‘The Betula Chair’.

2-4 post

‘The Betula Chair’ primjer je dizajnerske strukture koja je na jedan fluidni način dekonstruirana te je na tako postignut estetski i cjeloviti, ergonomski efekt. Stolac je stabilan, udoban te je cijeli izrađen od brezine šperploče.

10-915x610

Njegova neobična, no u isto vrijeme i prirodna forma daje mu skulpturalni efekt, iznimno upečatljiv u svakom prostoru – od onih minimalističkih, industrijskih pa čak do eklektično uređenih.

09-915x610

Kakve sve ostale predmete ovaj kreativni studio dizajnira pogledajte na njihovoj službenoj web stranici na kojoj možete vidjeti i dostupnost predmeta u web shopu, a možete ih pratiti i putem Facebook stranice te Instagram profila.

08-915x610

Foto: Facebook, Apical Reform

 

Komentari