Što vam vaše lice govori o zdravlju?

Želim vas upoznati s jedinstvenom tehnikom mapiranja lica prema kojoj možete saznati što se to događa s vašim licem i zašto se prištići, nepravilnosti i ostale boljke javljaju na točno određenom mjestu. Sigurno ste primijetile repetitivni uzorak pojave prištića i akni na svom licu, a vi i dalje niste sigurne u čemu je problem. Osjećate se dobro, nemate većih problema sa zdravljem, hormonske promjene već prepoznajete, a ipak su tu neki uljezi koje ne možete objasniti.

simonamapalica1

Moguće je da postoje problemi za koje niti ne znate, a ovo je jedinstvena tehnika koja vam omogućava da upravo to otkrijete.

Drevna ayurvedska tehnika i kineska medicina dovode u vezu disbalans koji se javlja u našim tijelima s pojavom prištića i akni na našem licu. Od mjesta na kojem se javljaju, do vrste problema pa sve do vremenskog perioda kada vam se pojavljuju akne i prištići, govori o otporu i unutarnjoj borbi više nego što možete i zamisliti. Pogledajte se u ogledalo i stavite mali iksić na svako problematično mjesto, konzultirajte se s mapom i poradite na svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

dolce and gabbana make up

1. Brada – brada otkriva disbalans probavnog sustava, a njega se može riješiti unosom vlakana, smanjenim unosom toksina i pripremi čajeva koji potiču rad probavnog sustava.

2. Čeljust i vrat – uglavnom možemo zahvaliti disbalansu hormona koji se javlja u tijelu ili je uzrok stres koji također nepovoljno utječe na naše hormone. Ponekad ih nije lako izbjeći, ali posljedice možemo smanjiti unosom vode, zdravijom prehranom s naglaskom na voće i povrće.

3. Obrazi – nečistoće na rukama i mobitelu, zagađen zrak, problemi s alergijama i respiratornim sustavom. Ako pušenje i alergije nisu problem za vas, pripazite na unos šećera i izbjegavajte hranu koja podiže razinu kiselosti tijela poput mesa, mliječnih proizvoda i kofeina.

4. T zona – područje s najviše žlijezda lojnica na cijelom licu, a problemi nastaju kada dođe do stagnacije cirkulacije, zatvora ili stresa i dehidriranosti. Povećajte unos vode, jedite manje procesuirane hrane, smanjite unos masnoća i probajte s unosom probavnih enzima i probiotika, započnite s jogom i opuštajućim tretmanima čime smanjujete stres i okrećete se unutarnjem razvoju.

Istražite svoje lice i upoznajte svoje tijelo prema drevnoj ajurvedskoj tehnici.

Preuzeto sa www.simonantonovic.com
Foto: Imaxtree

Komentari