Što pokloniti pravom gentlemanu?

Nema sumnje da ste se u nebrojeno mnogo slučajeva našli u nedoumici što pokloniti muškarcu: dečku, suprugu, tati ili bratu, no dilemama je možda napokon došao kraj, i to zahvaljujući Gentleman’s Essential poklon paketima, koje je priredio zagrebački pomade shop Gospon Fulir.

Gospon Fulir2

Pokloni Gospona Fulira namijenjeni su istinskim gentlemanima, na čiju pojavu nitko ne ostaje ravnodušan. Odlikuje ih pristojnost i uviđavnost, kao i samopouzdanje, zbog čega je pravilna njega njihovih najistaknutijih atributa poput brade i brkova stvar prioriteta.

Gospon Fulir3

U ponudi je osam različitih poklon paketa, od kojih je jedan namijenjen i ženama. Paketi Gospon Fulir, Gospon Ban, Gospon Kralj, Gospon Car, Gospon Grof, Gospon Barun i Gospon Knez sadrže sve što je gospodinu potrebno za savršenu njegu, a za žene tu je paket Milostiva Grofica, koji sadrži majicu i proizvod za styling kose.

Gospon Fulir

Svi Gospon Fulir blagdanski pokloni pakirani su u Gentleman’s Essential premium kutiju i spremni za ostavljanje ispod božićnog drvca, a kupiti se mogu putem weba www.gosponfulir.com ili na Zavrtnici 17 u Green Deco-u.

Gospon Fulir4

H.B.

Foto: Gospon Fulir

Komentari