Što donosi ljetni broj Storybooka?

Novi broj lifestyle magazina Storybooka pozdravlja ljeto velikim modnim editorijalem, snimljenim u Vili Šeherezadi u Dubrovniku, a tu je i pregršt ideja za trendi izgled u vruće dane te beauty noviteta koji će vaš izgled učiniti besprijekornim. Pored brojnih modnih i poslastica, novi broj obiluje i ekskluzivnim intervjuima među kojima su Chris Pratt, Tony Conigliaro, Tena Štivičić, Tony Cetinski, Voja Brajović, Dalibor Matanić preko puta kojega je samo za Storybook u intervjuu sjela Helena Minić Matanić.

storybook-ljetni-broj-1

Storybookovi suradnici ovoga su puta putovali u London, Pariz, Monaco i druge europske metropole, a ni ovaj put nisu izostale zanimljive teme među kojima se našla i otvorena ispovijest transrodne osobe koja živi u Hrvatskoj, kao i priča pod nazivom ‘ja sam svoja’.

storybook-ljeto-3

U rubrici kultura nalazi se zanimljiv editorijal sa Slavkom Sobinom u glavnoj ulozi, a od ovoga se broja već dobrom poznatom društvu Storybookovih kolumnista pridružio i glumac Filip Juričić čije ćemo kolumne čitati iz broja u broj. Sve to i još puno više čini ovu pravu ljetnu poslasticu naziva Storybook.

Komentari