Što donosi Advent u Novom Zagrebu

novi-advent-1

U petak, 2. prosinca, s početkom u 19 sati, svečano će se otvoriti Novi advent, događaj koji će na plato Muzeja suvremene umjetnosti donijeti duh Božića i oživjeti blagdansku ponudu Novog Zagreba. Mnoštvo dobre zabave, puno iznenađenja za sve posjetitelje i vrhunska gastronomska priča sigurno će privući stanovnike Novog Zagreba da istraže što se sve skriva u kućicama Novog adventa i pronađu dio blagdanske čarolije ispred Muzeja suvremene umjetnosti.

Sve počinje velikim koncertom Joe Panda & Da Banda banda koji bi već prvi dan trebao donijeti nezaboravnu atmosferu i pokazati kakva zabava i provod očekuju sve koji posjete ovu lijepu i bogatu blagdansku manifestaciju.

Na Novom adventu će posjetitelje čekati nešto drugačije i izazovnije gastronomske poslastice. Zato će svi koji dođu imati priliku po prvi put u hrvatskoj probati neodoljive Milka muffine i tople kekse, uživati u čarobnim okusima germ knedli, slatkim i slanim štruklama, uštipcima, odličnom pivu, toplim koktelima, bunceku, krvavicama, mirisnom gulašu, hamburgerima, ruskim krumpirima i neopisivo dobrim juhama.

msu

Uz dobru hranu, Novi advent obilježit će i dobra zabava i to svake noći, pa će na svoje doći i svi ljubitelji dobrih i provjerenih urbanih ritmova. Jer svaki će dan od 18:00 do 23:00 sata glazbena pozornica bit će povjerena DJ-ima, a svakog petka u večernjim satima na velikoj će glazbenoj pozornici zasvirati poznati i manje poznati glazbeni sastavi. Pa tko voli nek izvoli.

Sve o ponudi i nastupima pronađite na linku.

Komentari