Novi i možda posljednji glazbeni materijal grupe Coldplay

Britanski band Coldplay, jučer je u delirij bacio vojsku svojih vjernih obožavatelja, i to najavom novog studijskog albuma, sedmog po redu, koji bi prema izjavama frontmena Chrisa Martina ujedno mogao biti i njihov posljednji.  ‘A Head Full of Dreams’ izdanje stiže nam 4. prosinca, a naše glazbene apetite dotad će zadovoljiti najavni singl s albuma, jučer objavljeni ‘Adventure of a Lifetime’.

Coldplay tekst fotka

Novi album sniman je na lokacijama u Los Angelesu, Malibuu i Londonu, a na njemu će se na oduševljenje mnogih naći gostovanja zvijezda kao što su Beyonce, Tove Lo i Noel Gallagher. O novom glazbenom stilu, koji će biti mnogo optimističniji od onog iz prethodnog albuma ‘Ghost Stories’, Chris Martin je otkrio više gostujući u BBC-jevoj radijskoj emisiji ‘Radio 1 Breakfast Show’: “Novi zvuk predstavlja našu slobodu, sreću i zahvalnost što smo dijelom ove grupe”

Inače, Ghost Stories bio je četvrti najprodavaniji album u svijetu 2014. godine, stoga ništa manje od Coldplaya ne očekujemo ni ovog puta, pogotovo jer album prati fama da je posljednji materijal koji ćemo čuti od ove slavne četvorke.

Foto: Coldplay Facebook

Komentari