Žena koja je zaslužna za modni stil Gigi Hadid i Kendall Jenner

 

Monica Rose

Monica Rose

Svojim stilom nas osvajaju iz dana u dan, no malo koja zvijezda će javno priznati da iza njenih kombinacija iz dana u dan zapravo stoji osobni stilist. U sjeni njihovih pojavljivanja u javnosti, posljednjih se godina razvila jaka stilistička mreža, kojoj veliku pozornost pridaju čak i najveći holivudski mediji, rangirajući svake godine najbolje američke stiliste, čiji se utjecaj mjeri brojem poznatih klijentica koje odijevaju.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Monica Rose jedna je od trenutno najpopularnijih stilistica u Hollywoodu, koja se brine za garderobu ‘it’ djevojaka Gigi Hadid i Kendall Jenner. Dvije mlade modne zvijezde na listama najbolje odjevenih djevojaka redovito se pojavljuju upravo zahvaljujući Monici, koja u svoju klijentelu s kojom blisko surađuje također uvrštava Bellu Hadid, Chanel Iman, a zaslužna je i za odličan trudnički stil Chrissy Teigen, koji nam ova poznata manekenka prezentira posljednjih mjeseci.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

S obzirom na imena s A-liste koja svakodnevno stilizira, Monica u imeniku ima najbolje svjetske dizajnerske kuće, koje su joj dostupne u svako doba dana ili noći kada njene klijentice imaju pojavljivanja na crvenim tepisima, u editorijalima i reklamnim kampanjama. Poznata stilistica zaslužna je i za njihova svakodnevna izdanja, a Gigi i Kendall uglavnom odijeva u monokromatske lookove te bijelu, crnu, sivu i bež boju s povremenom infuzijom crvene.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Za ove mlade djevojke koje je transformirala u modne zvijezde, Monica bira duge kapute, suknje od sjajne i brušene kože, crop topove i decentan nakit, prezentirajući ih kao stylish minimalistice, čiji stil žene kopirati djevojke i žene diljem svijeta.

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

Komentari