Olivia Wilde voli prugice

Ljepotica koja zna kako u stilu pohoditi svaki event zasigurno je Olivia Wilde. Glumica je poznata po svom istančanom smislu za modu koji oblikuje već godinama. Olivia blista na crvenom tepihu u glamuroznim izdanjima kao i u ‘casual’ kombinacijama dok šeta ulicama New Yorka pod budnim okom fotografa.

olivia1

Posebnost njenog odijevanja čini odjeća koja pristaje crvenom tepihu bez suvišnih detalja. Olivia njeguje klasičan stil koji nikad ne otkriva previše. Ljubiteljica je jednostavnosti i zna da ona uvijek pali. Ove sezone odlučila se na prugice, koje očito ne izlaze iz mode. Na Tribeca Film Festivalu odjenula je dugu haljinu u stilu 70-ih s asimetričnim prugicama. Od modnih dodataka izabrala je minimalistički nakit i ‘clutch’ torbicu koja odgovara kombinaciji.

olivia4

Još jednu večeru filmskog festivala posegnula je za trendovskim uzorkom i pokazala da se prugice mogu nositi na mnoštvo načina. Haljinu na preklop koju obožavaju fashionistice kao i zvijezde, Olivia je pretvorila u senzualnu boho priču. Svoju prirodnu ljepotu i vitki stas glumica naglasila je u još jednom sličnom izdanju, širokom prugastom haljinom koja kombinira jarku zelenu i top u žutoj boji. Crvenim cipelama Olivia je pokazala da je vjerna svom modnom izričaju koji je iako ostavlja dojam jednostavnosti uvijek izmami uzdah oduševljenja.

olivia5

Foto: Getty images

Komentari