Zabavne naljepnice za dječju sobu

stickstay2

U konstantnoj potrazi za inovativnim i zanimljivim detaljima za dječju sobu, Instagram se sve više pokazuje kao nepresušno vrelo ideja. Brojni mali brendovi, mame koje su nakon rođenja prvog djeteta odlučile usmjeriti kreativnost u korisne predmete kako bi opremile carstva svojih mališana, sve su češća pojava na ovoj društvenoj mreži. Publiku privlače lijepim fotografijama i idejama, a odaziv je itekako pozitivan jer nailaze na istomišljenike.

stickstay6

Na istom je principu nastao i švedski brend Stickstay, koji dizajnira naljepnice za zidove dječje sobe. Razni veseli motivi mogu se nalijepiti gdje god poželite, iznad krevetića, uz pod, na strop, popuniti prazninu te kreirati kreativnu atmosferu. Naljepnice mogu biti inspirativni natpisi, poput : ‘Kid, you will move mountains’ ili ‘Reach for the STARS’, mogu biti duhoviti kao što je ‘I am bananas for you’ ili se mogu sastojati samo od sličica mjeseca, zvijezda, motiva među kojima su točkice, životinjski likovi, baloni…

stickstay5

stickstay9

Naravno, svi se mogu kombinirati jedni s drugima pa možete na zidu svojeg mališana ispisati cijelu jednu priču u kojoj će uživati zajedno s vama. Odlična je vijest i da brend dostavlja u Hrvatsku – sve naljepnice možete razgledati na njihovoj službenoj stranici, a za svoj interijer se inspirirati na njihovom Instagram profilu.

stickstay1

stickstay4

stickstay3

stickstay7

stickstay8

Foto: @stickstay.se

Komentari