Ovi kupaći kostimi laskaju svim figurama

stella8

U veljači ove godine, poznata britanska dizajnerica Stella McCartney potvrdila je kako planira predstaviti svoju debitantsku kolekciju kupaćih kostima i na taj način dodatno proširiti poslovno carstvo koje je izgradila. Stellini kupaći kostimi ipak nisu neka prevelika novost, jer kreatorica ih je s vremena na vrijeme ubacivala u malim serijama u svoje ljetne kolekcije, no ovo je definitivno prvi put da na scenu donosi jednu kompletnu i sveobuhvatnu kolekciju badića koja će u njenoj ponudi postati konstanta.

stella

Nakon nove kolekcije predstavljene za adidas prošlog tjedna, Stella je s malim vremenskim odmakom obznanila kako su njeni kupaći kostimi, o kojima se već dugo priča, napokon došli u prodaju. Oni su dio kolekcije za jesen/zimu, no klijentice slavne dizajnerice već ih sada mogu kupovati i nositi. Najviše pozornosti očekivano je privukla najava kako će ovi badići laskati svim figurama i obgrliti svaku žensku formu na pravi način.

stella3

‘Miracle’ je model koji čini to ‘čudo’, a mnogima će već na prvi pogled biti poznat, jer neodoljivo podsjeća na Stellinu haljinu koju su prije nekoliko godina nosile sve zvijezde, a koja je stvarala optičku iluziju i dojam vitkije linije. Na istim principima počivaju i ‘Miracle’ kupaći kostimi, izrađeni od materijala koji daju podršku na mjestima na kojima je to potrebno i naglašavaju ono najbolje na tijelu, kreirajući siluetu pješčanog sata.

stella4

‘Miracle’ kolekcija obuhvaća tri stila; jednodijelni kostim, bikini s bandeau topom i gaćicama visokog struka te bikini na jedno rame, a linija badića donosi još tri modela, također pomno konstruirana, i to u crnoj boji. Više o njima otkriva Stellina web stranica.

stella5

stella6

stella7

Foto: Stella McCartney

Komentari