Stigla je nova kolekcija Startas tenisica

Dalmatiner_1 (1)

Budi velik kao dijete

Dijete voli avanture

Dok odrasli uvijek jure.

Vrati se unatrag

Mi imamo stroj

Startas se zove,

Potraži svoj broj

Proljeće je sad već gotovo nemoguće zamisliti bez Startasica, a Borovo ove godine želi da budete veliki kao dijete. Upravo je to slogan kampanje koja je spojila kolekciju za ‘male i velike’ i poručuje da baš u svakome od nas čuči malo dijete. Nova kolekcija objedinila je tako sve dobne skupine koje nose Startas, tenisice koje su dio mnogih anegdota i uspomena, i u kojima tek počinju avanture.

Summer_2 (1)

startas-2017-4

Sailor in Love_1

Leonard_1

A nove dječje avanture ovog proljeća mogu početi u čak šest veselih i višebojnih Startas modela. Dječju seriju višebojnih Startas tenisica Borovo lansira prvi put. Veseli i razigrani dizajn Startas tenisica i ove godine potpisuje dizajnerica Iva Ćuković Spajić. Dječja kolekcija obuhvaća modele Magnolia, Happy canvas, Jungle boogie, Pink unicorn, Dalmatiner te Diagonal Blue, a da bi odrasli mogli biti kao djeca, njihov dizajn apliciran je i za odrasle. No uz ovih šest modela, odrasli će moći izabrati i između dizajna Grand terazzo marable, Ježinci, Pink Banana, Leonard, Sailor in love te Summer.

startas-2017-2

Grand Terrazzo Marble_1

Startas je već više 40 godina sa svojim raznolikim modelima prisutan u životima naših roditelja, nas i djece. Možete tako birati od jednobojnog basic do kožnog, gumenog, visokog i niskog modela u raznolikim višebojnim uzorcima. Osim toga, Startasice krase kvaliteta i jednostavnost, a tajna se krije u ručnoj izradi. Naime, svaka tenisica u proizvodnji, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe kroz dvadesetak vrijednih ruku.

Jungle boogie_mali i veliki

Magnolia_mali i veliki

Dalmatiner_mali i veliki 2

A upravo ti prirodni materijali su ono što im osigurava udobnost. I naravno, u novu kolekciju Startasa utkana je i tradicija duga 85 godina te ljubav iz Vukovara. Dječji modeli dolaze u veličinama od 30 do 36 po cijeni od 159,00 kuna, a ženski, koji dolaze u veličinama od 36 do 42, i muški model Diagonal Blue u veličinama od 42 do 47, mogu se naći po cijeni od 229,00 kuna.

Sve modele Startasica za ovu sezonu pogledajte u galeriji:

Kampanja za odrasle:

FOTOGRAF: Sara Pukanić

STAJLING: Iva Gradišer

MAKE UP: Marina Jurač

FRIZURA: Matej Tonković

MODELI: Darija Papst i Ana Mladin

Kampanja za djecu:

FOTOGRAF: Alan Matuka

MAKE UP: Ivana Šimunić

MODELI: Martina Tomljenović, Dario Spajić, Ayana Bangoura (Midikenn model management) i Viktor Tomljenović

Komentari