Stan veličine 24 m² koji ima sve – i idealan vrt

Stan_Primorska_08

Kada razmišljate o idealnom stanu u centru što vam prvo padne na pamet? Nama skriveno dvorište… Ljepota zagrebačkih dvorišta često nije izložena javnosti, a radi se o pravim oazama mira koje vas odmiču od gradske vreve. Upravo to nudi i ovaj mali stan u Primorskoj ulici namijenjen za dnevni najam turistima.

Stan_Primorska_07U samo 24,6 m² nalaze se dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica i hodnik. Stan gleda na istok, a nalazi se u zgradi iz 1930. godine te je u potpunosti adaptiran 2015. U njemu prevladava bijela boja zbog čega vizualno dobiva na veličini te je ugodan i prozračan. Dozu zanimljivosti daju mu svjetiljke u bojama – crvenoj i plavoj, a ideja je bila cijeli prostor učiniti funkcionalnim. Ljepota stana je i u visokom stropu koji seže do 265 cm, a na najvišem djelu do 310 cm, koliki je u spavaćoj sobi.

Stan_Primorska_06

Odmah pri ulasku se nalazi hodnik, na čijoj je lijevoj strani mala, ali funkcionalna kupaonica, dok je na desnoj strani spavaća soba s pogledom. Na kraju hodnika su kuhinja i dnevni boravak u otvorenom prostoru iz kojeg se izlazi u najbolji dio cijele priče – vrt. On je zapravo produžetak dnevnog boravka i mjesto s kojeg naprosto ne želite otići. Idealno za jutarnje kave i večernja druženja.

Stan_Primorska_04

Stan_Primorska_05

Stan_Primorska_01

Cover_01

Stan_Primorska_02

Stan_Primorska_03

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)
Više: www.airbnb.com

Komentari