Srpski brend proizvoda za dom koji će vas oduševiti

folkk naslovna

Srpski brend Folkk donosi proizvode, predmete produkt dizajna, koji će na poseban način i ukrasiti dom. Nove, svježe ideje realizirane u svakodnevnim proizvodima, naglašavajući lokalno nasljeđe tradicionalnih zanata i obrta odličan su i uspješan spoj kod ovih proizvoda.

folkk 6

folkk 2

Kako i sam naziv brenda implicira, on blisko surađuje s lokalnim socijalnim poduzećima i malim, obiteljskim radionicama koje svoju egzistenciju oslanjaju na svoje zanatske vještine – upoznati ih možete u ‘designers&makers‘ rubrici web stranice, dok rubrika ‘products‘ funkcionira kao web shop tako da su ovi prekrasni predmeti nekoliko klikova udaljeni od vas.

Izrezak folkk 3

Izrezak folkk 1

Iza razvoja ovog brenda tj. projekta stoji ekipa Nove Iskre, kolektiva koji je svojim progresivnim stavom razvoja dizajna već uvelike utjecala na razvoj i unapređenje dizajnerske scene Srbije, a i kreativne scene regije.

folkk 3

folkk 5

Prve dvije linije proizvoda temelje se na dvjema tradicionalnim industrijama Balkana – drvu i tekstilu. Proizvodi kao što su multifunkcionalne daske za posluživanje i tepisi, u ovoj suvremenoj izvedbi plod su iznimno promišljenog dizajnerskog procesa i ručne izrade. Suradnja je također proizašla i iz snage prirode koja je utkana u svaki Folkk proizvod, posebno zbog korištenja prirodnih materijala i zadržavanja onoga sirovog dijala karaktera materijala.

Izrezak folkk 2

folkk 1

Za sve informacije o proizvodima, njihovim specifikacijama i cijeni posjetite web stranicu ili neku od društvenih mreža: Facebook, Instagram i Twitter.

folkk 2

folkk 1

folkk 3

folkk 4

Foto: Facebook, Instagram

Komentari