Sportska kolekcija brenda Reserved

Nova sportska linija brenda Reserved nadahnuta je sportskim duhom i pozitivnom energijom te kreirana za svakoga tko cijeni aktivan životni stil. Istaknuti materijali kolekcije Be Active izrađeni su od prozračnih tkanina koji se lako suše čime se savršeno usklađuju s tijelom u pokretu. Vodootporni materijali i vjetrobranske karakteristike korištene u proizvodnji odjeće pružaju udobnost tijekom sportskih aktivnosti.

Reserved Be Active

Kolekcija je puna praktičnih ideja, kao što su funkcionalni džepovi za ključeve ili mobitel, kratke prozračne hlače i stražnji džepovi u jaknama koji omogućavaju lakše spremanje sitnica. Ženska je linija fokusirana na odjeću koja prati liniju tijela za lakše kretanje, dok je muška naglašena suptilnim detaljima poput reflektirajućeg printa.

Reserved Be Active

Dizajn potiče tjelesnu aktivnost, bez obzira vježbate li u teretani ili na otvorenom. Cijela kolekcija namijenjena je kako biste se osjećali atraktivno tijekom vježbanja i s užitkom se bavili sportom, što će se svidjeti svim rekreativci, ali profesionalnim sportašima.

Reserved Be Active

Reserved Be Active

Reserved Be Active

Reserved Be Active

Komentari