Spužvice i gel za tuširanje u jednom

Spongelle spužvice za tuširanje

Multipraktični proizvodi sve više privlače pozornost potrošača, pa ih shodno tome sve češće i susrećemo na tržištu, a i za njih nalazimo mjesta u svojim kupaonicama. Osim make upa, sa sve više funkcija dolaze i pojedinačni proizvodi preparativne kozmetike, a jedan posebno šarmantan susresli smo ovih dana. Spongellé je američki izum koji je često omražene spužvice za tuširanje pretvorio u predmet obožavanja.

Svaka spužvica ovog brenda dolazi s integriranim gelom, koji ritual tuširanja čini uistinu posebnim i luksuznim. Spužvice su napunjene egzotičnim ekstraktima, bogatim hidratantnim sastojcima te istovremeno nježnim čistačima za kožu, koji joj vraćaju mladenački sjaj. Nježan miris i kremasta tekstura gela dodatni su aduti hipoalergenskih Spongellé spužvica bez parabena, koje su oduševile svakog tko ih je isprobao.

spongelle-sp5

Spongellé Cleanse Buff Glow

Efektivna tehnologija, najfiniji sastojci i dodir luksuza, objedinjeni su u spužvicama koje su podijeljene u nekoliko kolekcija i nekoliko namjena. One u obliku cvjetića pomoći će vam skinuti mrtve stanice s površine kože i učiniti da je koža nakon tuširanja mekana poput svile. Postoji i Body Contouring spužvica koja masira, pilingira, zaglađuje i detoksicira kožu zahvaćenu celulitom, zatim Pedi-Buffer spužvica za stopala, kao i male okrugle spužvice posebno namijenjene za putovanja. Mogu se iskoristiti za otprilike 14 pranja, a sve ih možete istražiti ovdje ili naručiti na Amazonu.

spongelle-sp3

spongelle-sp4

spongelle-boxed-flowers spongelle-boxed-flowers3 spongelle-boxed-flowers2 spongelle-boxed-flowers4

spongelle-body-contouring-buffer

spongelle-pedi-buffer2

spongelle-sp2 spongelle-sp

Foto: Spongellé

Komentari