Poznati splitski restoran stiže u Zagreb kao pop-up

Koncept pop-up restorana u svijetu je vrlo popularan. Radi se o privremenom postavljanju jednog restorana u grad iz kojeg inače ne potječe, koncept je vremenski ograničen, a time i zanimljiviji gostima koji u velikom broju onda pristižu želeći isprobati njegovu kuhinju. Restoran često priprema poseban menu za novi grad zbog čega je obrok u njemu još posebniji.

paradigma1

Hvaljeni splitski restoran Paradigma ove je jeseni tako odlučio doći u Zagreb i smjestiti se na adresu u Vlaškoj 55. U dašku izvornog Mediterana u kontinentalnoj Hrvatskoj pod palicom poznatog chefa Ante Udovičića gosti će moći uživati od 11. studenog 2015. do 21. ožujka 2016. godine. Ovaj se potez nametnuo kao logičan za vrijeme tihih zimskih mjeseci u Splitu, pogotovo jer su Zagrepčani česti gosti Paradigme, a sad će u restoranu moći uživati u svom gradu.

paradigma3

Cijeli splitski tim dolazi u Zagreb u potrazi za novim izazovima gdje će pripremati najbolje od dva svijeta, Mediteran u kombinaciji s lokalnim namirnicama. Sva će se jela sljubljivati s posebno biranim vinima, a ako želite biti dio ovog posebnog koncepta pratite službene stranice restorana Paradigma ili njihov Facebook profil.

paradigma2

Foto: Facebook Paradigma

Komentari