Upoznajte španjolski kozmetički brend Byphasse

Pravilna, svakodnevna njega temeljni je preduvjet je za lijepu i zdravu kožu. Na policama dm prodavaonica odnedavno se mogu naći španjolski kozmetički proizvodi, Byphasse. Osim što sadrže termalnu vodu i visokokvalitetne prirodne sastojke, Byphasse proizvodi pristupačni su svojom cijenom, a zbog takvog omjera cijene i kvalitete koriste ih žene u više od 60 zemalja diljem svijeta.

byphasse1

Izdašna pakiranja, atraktivan dizajn i kvalitetni sastojci, samo su neke od odlika ovog brenda. Formule razvijene u suradnji s farmaceutskim stručnjacima prilagođene su osjetljivoj koži te ne sadrže iritanse poput umjetnih boja, parabena, sapuna i alkohola, a povrh toga, Byphasse proizvodi nisu testirani na životinjama.

Kvaliteta Byphasse proizvoda je rezultat proizvodnje prema najstrožim standardima koja počinje odabirom sirovina i aktivnih sastojaka koji će koži pružiti jedinstvenu njegu i svjež izgled. Byphasse linija za čišćenje i njegu lica sastoji se od proizvoda koji svojim blagim, ali učinkovitim formulama s termalnom vodom koži pružaju hidrataciju i čine je blistavom i lijepom. Pogledajte sve Byphasse proizvode u galeriji!

Komentari