Špancirfest je prvi festival s parfemom

spancirfest-parfem1

Ne postoji osoba koja barem jednom nije poželjela zauvijek ponijeti sa sobom mirise i atmosferu nekog posebnog trenutka ili događaja. Ove je godine varaždinski Špancirfest, koji se održava od 19. do 28. kolovoza, isplanirao upravo to – za svoj 18. rođendan predstavio je parfem prikladnog imena 18.

Parfem 18 poznatog hrvatskog kreatora parfema Dejana Levačića, dolazi u tri ženske varijante te u jednoj muškoj varijanti, a zajedničko obilježje svim parfemima razigran je i lepršav miris, pun radosti, samopouzdanja, snage, ljubavi i ljepote. Ukratko, sve ono što predstavlja i sam festival Špancirfest. Jedna od nota koja prevladava u parfemima je i, ne tako uobičajen, tamjan! Parfemi se prodaju u edicijama od 50 ml, sadrže 30% esencija te je u potpunosti izrađen u Hrvatskoj, a moći će se kupiti po cijeni od 125 kuna u Uskoj ulici u Varaždinu.

spancirfest-parfem2

Podsjećamo, program Špancirfesta odvija se cijeli dan, a večer je rezervirana za koncerte poznatih glazbenika. Manu Chao i La Ventura, Dub Fx, TBF, Frajle, Hladno pivo, Tony Cetinski, Laibach, Pips Chips & Videoclips, Matija Dedić, Tedi Spalato, Lea Dekleva i Zoran Predin, Esma Redžepova, Urban & 4, Zvonko Bogdan, Perpetuum Jazzile, Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra, Rambo Amadeus te brojni drugi izvođači ljubitelje vrhunske glazbe će provesti na putovanje kroz razne žanrove na ukupno 3 velike i 2 manje festivalske pozornice.

Festival ove godine najavljuje i posebnu pogodnost za posjetitelje. Za vrijeme trajanja festivala na redovnim autobusnim linijama Autobusnog prijevoza d.o.o. Varaždina ZG/VŽ/ZG posjetitelji mogu putovati s jednosmjernom voznom kartom u dva smjera. Karta se može kupiti na autobusnom kolodvoru u Zagrebu po cijeni od 80 kuna, a potrebno ju je ovjeriti u Turističkoj zajednici grada Varaždina kako bi vrijedila i u povratnom smjeru.

Sve informacije o kupovini karata za festival i njihovim cijenama nađite na stranici Špancirfesta.

Komentari