Spajaju se Fashion Week Zagreb i Cro a porter

Fashion Week Zagreb Cap

Dva domaća modna projekta Fashion Week Zagreb i Cro a porter, najavila su spajanje u jedan zajednički projekt, pod nazivom Fashion Week Zagreb/Cro a porter kao cjelovito ime te Fashion Week Zagreb Cap.

Projekt će od sada funkcionirati kao sveobuhvatna i cjelovita platforma, koja će predstavljati domaći dizajn na svim razinama, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Tako će se dizajnerske kolekcije svih vodećih hrvatskih dizajnerskih imena predstavljati dva puta godišnje pod imenom Fashion Week Zagreb, a izdvojene prezentacije i projekti tijekom cijele godine pod nazivom Cro a porter.

Ova dva projekta lansirana su u razmaku od samo mjesec dana i paralelno su gradile svoju priče te su sukladno razvoju domaće modne scene postavili iste u poziciju spremnu za njezin sljedeći nivo poslovanja i prezentiranja modnog dizajna.

Lore by Loreta Gudelj

Lore by Loreta Gudelj

Ovosezonski Fashion week Zagreb/Cro a porter započinje već ovog tjedna modnom revijom branda Lore, a nastavlja se tijekom cijelog 11. i 12. mjeseca, nizom showroom modnih revija na tjednoj bazi zatvorenog tipa. Revije će se predstavljati pred manjim brojem publike i predstavnika medija, u skladu s ekluzivnijim globalnim trendovima u prezentaciji.

Foto: PR

Komentari