Festival street arta, glazbe i filma u Tisnom

Soundwave Croatia, jedan od europskih popularnijih festivala, vraća se sedmi put sa bogatim glazbenim, umjetničkim i filmskim programom od 6. do 10. kolovoza u Tisno kraj Zadra.

1

Impresivni line-up – Jay Electronica, Slum Village, DJ Mr Scruff, Alice Russell & Fatima, drum & bass legende LTJ Bukem i DJ Marky, Channel One Soundsystem, Alexander Nut i Mala – garantira izvrstan glazbeni događaj.

5

Umjetnički program ne zaostaje za glazbenim, naprotiv – velika, zvučna imena street arta Hrvatske i ostatke Europe transformirat će zidove lokacije festivala u umjetnička djela. Line-up street art umjetnika je jednako impresivan, istaknuli bismo Willa Barrasa, Arteza, BestJoinedUp Collective, Curse273, Mimm Collective, Philth, Kai One, Sri McKinnon, hrvatske snage – Morka, Lunar, Mosk crew, Pyklops i New Analog.

18 street art umjetnika, dizajnera, writera i animatora zauzet će Tisno i od njega napraviti jedno živo umjetničko djelo. Osim glazbe i umjetnosti, festival nudi i odličlne filmske večeri u pop-up kinu! Puštat će se recentni filmovi o glazbi i slavnim glazbenicima. Više o festivalu i programu saznajte na soundwavecroatia.com.

3

2

Komentari