Hrvatski brend kojeg vole svjetske ljepotice

1-Eliot-Sailors

Eliot Sailors

Domaćim brendom SOPAR oduševljene su svjetski poznate ljepotice – Cintia Dicker, Linda Vojtová, Elliot Sailors te blogerica Mija Knežević. Iako su na hrvatsku modnu scenu sa svojim brendom SOPAR ušle nakon dugo godina priprema, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić nisu mogle ni zamisliti da će u rekordnom roku osvojiti sve zaljubljenice u modu, uključujući brojne domaće i svjetski poznate ljepotice.

3-Cintia-Dicker

Cintia Dicker

Kombinirajući čistoću, mir i smirenost otoga Paga, na kojem su odrasle, s raznolikošću, živosti i uzbudljivosti New Yorka i Londona, na čijoj relaciji Helena živi i radi dugi niz godina, Helena i Tamara željele su stvoriti predmete u kojima se žene osjećaju zadovoljno, lijepo i samouvjereno. A s obzirom da su kolekciju u svoje ormare među prvima uvrstile domaće modno osviještene dame poput Severine, Ive Balaban te Ljupke Gojić Mikić, u tome su i uspjele. Ipak, unutar cijele kolekcije, jedan komad posebno se izdvojio.

2-Linda-Vojtova

Linda Vojtova

Neodoljiva košulja sa širokim rukavima te čipkom na dekolteu, simbolično nazvana ”Novaljka”, polako osvaja i svijet. Istovremeno casual, chic, elegantna i profinjena, ova ”it’ košulja sjajno se uklopila u različite stilove Heleninih svjetski poznatih kolegica. Cintia Dicker, Victoria’s Secret i Sports Illustrated model, Linda Vojtová, poznata kao baby Gisele, koja je snimala kampanje za Victoria Secret, ali i krasila Vogue naslovnicu, te Elliot Sailors, jedini ženski top model koji nosi muške revije te Mija Knežević, poznata blogerica koja živi u New Yorku.

4-Mia-Knezevic1

Mija Knežević

Pogledajte kako su ovo ljeto Sopar modele nosile i poznate Hrvatice:

IMG_1461

Iva Balaban

IMG_1462

Severina

IMG_1463

Severina

IMG_1465

Ljupka Gojić Mikić

IMG_1466

Ljupka Gojić Mikić

T.B.

Komentari

No tags