Pametna narukvica koja će vam pomoći smanjiti stres

sona

Kao komadi nosive tehnologije, pametne narukvice bilježe sve veću popularnost kod potrošača, ponajprije zbog svoje funkcionalnosti i sposobnosti da maksimalno pojednostave i olakšaju nečiji život. Još jedna takva ‘user-friendly’ narukvica ovog svibnja stiže na svjetsko tržište, a riječ je o Sona narukvici koju je razvila tvrtka Caeden kako bi pomogla ljudima u borbi sa stresom.

sona2

Užurbani gradski tempo na dnevnoj nas bazi čini izloženima visokim razinama stresa, čak i onog kroničnog, koji negativno utječe na naše zdravlje u cjelini. Tu u priču ulazi Sona, koja je posebna po svom ‘Resonance’ programu. Spomenuti pomaže korisnicima narukvice da pronađu smirenje i unutarnji mir kroz serije vježbi disanja.

sona4

‘Resonance’ surađuje s kardiovaskularnim i živčanim sustavom te istovremeno trenira i osnažuje naš sistem, kako bi u visoko stresnim situacijama zadržao svoj balans. Dolazi u vidu pet meditirajućih seansi koje pomažu da se smirimo i fokusiramo, te samim time snizimo stres. Sona također prati našu fizičku aktivnost, a njeni napredni senzori prate brzinu otkucaja srca i daju generalnu sliku našeg zdravlja i razine stresa u organizmu.

sona5

Osim što je izuzetno funkcionalna, narukvica je i privlačnog dizajna, te djeluje kao dobro promišljeni modni dodatak. Namijenjena je iOS sustavima, povezuje se s Caeden aplikacijom putem Bluetootha, a već sada se može naručiti na stranicama brenda.

Foto: Caeden

 

 

Komentari